Főoldal Rólunk Szolgáltatások Termékek Kapcsolat
 

 

Mellékhatás bejelentése

Önnek lehetősége van mellékhatást bejelenteni ezen az oldalon. Kérjük töltse ki az alábbi mezőket!

Tájékoztatjuk, hogy megkeresése bejelentésnek minősül. Amennyiben ennek során személyes adatokat közöl velünk, azokat a cégünk honlapján közzétett adatvédelmi tájékoztató szerint gyógyszerbiztonsági értékelés folyamatában használjuk fel.

Eljárásunkat a forgalomba hozatali engedély jogosultjának megbízásából végezzük. Azon személyes adatait, mely alapján Ön beazonosítható lehet, kizárólag arra használjuk fel, hogy szükség esetén felkeressük Önt, harmadik fél részére viszont nem tesszük elérhetővé. Egészségi állapotára vonatkozó adatait kizárólag a jogosult felé továbbítjuk, személyes azonosító adatai nélkül.

Amennyiben nem járul hozzá a beazonosíthatására alkalmas adatainak rögzítéséhez, de egészségügyi adatai mellett nemét és életkorát megadja, van mód a bejelentésre. Ez esetben nevét és elérhetőségi adatait nem kell megadnia, mi pedig egészségügyi adatait anonim formában rögzítjük és továbbítjuk.

Az űrlap elküldésével önkéntesen és kifejezetten hozzájárul a megadott személyes adatainak kezeléséhez (ha megadta) az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A bejelentő neve:

*E-mail címe:

Telefonszáma:

A beteg nevének kezdőbetűi: X-X-X

*A beteg életkora:

*A beteg neme:

 

 

*A gyógyszer neve:

Milyen betegségre szedte?

Milyen adagban alkalmazta?

Mettől-meddig szedte a panaszt okozó gyógyszert?

Abbahagyta-e a panaszokat okozó gyógyszer szedését?

*Mellékhatás leírása:

 

 

© 2014 Vigiland Pharma
Minden jog fenntartva

Fooldal          Rólunk          Szolgáltatások          Termékek          Kapcsolat